14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Поривът на младостта в 20 абитуриентски рокли на Модна къща „Никол Фешън”

 20 абитуриентски тоалети на дизайнерска къща „Никол Фешън“ бяха показани за първи път в Бургас в зала „Компас“ на Интерхотел „България.“ Колекцията на талантливия  дизайнер Нурдживан Димитрова, нежната половинка на кмета на Несебър Николай Димитров,  е вдъхновена от порива за непреходност, породен от най-светлите християнски празници Цветница и Великден.  Уникалното в колекцията е нейната еклектика, както в материите, така и във внушенията. Роклите са и романтични, и секси, и елегантни, и екстравагантни, но най- важното е, че носят духа на младостта и красотата. В колекцията са включени и два костюма в сатен за момичета, които обичат провокацията и искат да избягат от традиционната рокля за бала. Преобладават цветовете- нежно розово и пепел от рози, лила, червено и вечната класика- черно. Кройките са разчупени, къси секси рокли, съчетани с дълги шлейфове, вечният корсет и бюстиета, подчертаващи изящните женски рамене.

  Управителят на Модна къща „Никол Фешън“ и дизайнер на колекцията Нурдживан Димитрова получи овации и много поздравления, както за уникалните тоалети, така и за мултимедийното шоу, което подари на бургаската публика.

Дръзкият стил на младата авторка, съчетан с изискана елегантност е причина в модните среди да я обявят за един от  най-прогресиращите и впечатляващи творци.  Показаните тоалети могат вече да се намерят в Бургас, в новооткрития магазин на Модна къща „Никол Фешън“ на ул.“Васил Левски“ № 15.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук