12.1 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Почина Гого от Фамилия „Тоника“

Певецът Георги Найденов – Гого от Фамилия „Тоника“ е починал тази нощ. 64-годишният музикант се бореше с тежко заболяване, като състоянието му се влоши преди година и половина заради погрешно поставена диагноза „латерална миотрофична склероза“.

©Снимка: Архив БНТ

Гого опита лечение в Европа и Китай, но без успех. В последствие се оказа, че всъщност страда от лаймска болест, предава Бтв. През последните месеци Гого и съпругата му Eва се бяха усамотили в къщата им в Айтос. Въпреки че те избягваха да занимават бургазлии със своите проблеми, многобройните им приятели се интересуваха от състоянието на Гого и се опитваха да помогнат, както могат.

Сред най-близките приятели на Гого до последно остана и Тони Димитрова. Бургаската Бони Тейлър се запознала с Гого и Ева 1995 година, когато стартира кариерата й в поп музиката. Басът на Тоника я нарича „Любимата ми Антоанета“. Неслучайно страхотната певица изплака в „Усещена за жена“ по ТВ 7: „Това ще е най-тъжният рожден ден в живота ми“. Тони днес трябваше да празнува в София.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук