24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

По гърба на детето от ОДЗ „Веселушко” има белези от зъби /видео/

Майката Ваня Реза вижда белезите по гърба на дъщеря си Берна ,след като за това и съобщава една от медицинските сестри в детска ясла „Веселушко”.

Ваня Реза- майка на детето:  „ Просто си личаха зъби…на 7 места …след като разпитах се оказа, че никой нищо не знае  и не е чулМедицинската експертиза показа, точно това 2-3 см. захапки , детска захапка…

Детето е само на година и четири месеца и все още не може да говори, но майката е забелязала промяна в поведението му. Ваня разказва, че когато се опита да съблече дъщеря си тя плаче.

По думите на майката от два, три месеца персоналът в детската градина е съвсем нов. Ваня даже твърди, че една от медицинските сестри не изглежда психически добре.

От както имаме нова директорка оттогава се случват такива странни неща, много добри сестри напуснаха назначават се някакви други хора, които явно нямат такава компетенция

Директорката на детската градина  Гюлхан Мехмедова призна, че има има такъв инцидент, В момента събира информация и е изискала писмени обяснения от персонала… Категоричнае, че децата не са оставяни сами. От отдел „Образование” в общината се срещнаха с майката, за изясняване на неприятната ситуация. Назначена е проверка.

Веселина Таралова, директор „Образование“ в Община Бургас : В момента екип от дирекцията правят такава, искаме писмени обяснения  на целия екип, който е имал пряко отношение към обгрижване на детето

Ако бъде доказана вина и небрежност от страна  на персонала на детската градина ще има уволнени, категорични са от община Бургас.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук