15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

По морето плъзнаха крадци от Румъния

Седем румънски граждани са зъдържани от полицията в Несебър за кражба от 62-годишен мъж от Варна. Инцидентът е станал на 6 април. Варненецът е бил спрян в района на разклона за местността «Иракли» край Несебър  от непознати мъже, които на развален английски, му поискали пари за гориво.  В замяна му предложили златен мъжки пръстен. Мъжът  им отказал, като им дал банкнота от 5 лева, показвайки им, че в портмонето си има още само 10 лв.

снимка: архив
снимка: архив

Единият от непознатите взел 10 левовата банкнота от портмонето, а другите грабнали от предната седалка на автомобила на варненеца – шапка, шал и яке, след което си тръгнали от местопроизшествието.

Потърпевшият сигнализирал в полицията за извършеното деяние, като в резултат на заградителните мероприятия в района на комплекс «Съни Дей 3» са задържани румънските граждани – С.М., Л.М., В.М., Й.М., Е.К., П.М. и Ф.Д., придвижващи се с два леки автомобила с английски регистрационни номера – «Нисан Алмера» и «Ауди А 4».

Констатирано е, че мъжете, предложили на варненеца пръстен от жълт метал са  Ф.Д. и П.М. Отнетите  15 лв. и вещи на варналията са намерени и върнати. Работата по случая продължава от служители на Районно управление «Полиция – Несебър.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук