12.6 C
Бургас
събота, април 27, 2024

ПП “Лидер” с амбиция Бургас да бъде морската столица

Да превърне  Бургас от най-добър град за живеене в столицата на Черно море. Това е най-голямата амбиция на ПП “Лидер”. Днес беше представена  листата
за общински съветници на политическата формация и нейната платформа за участие на местните избори. Младата партия ще подкрепи за кмет Димитър Николов.

Първи в листата е областният председател на партията Димитър Колев. Втори в нея е зам. директорът на бургаската “Топлофикация” Въльо Дучев. Трети Георги Янев.

На изборите за евродепутати младата партия  постигна много добър успех за Бургас- 11 200 гласа, в коалиция с Новото време. Ако този резултат се повтори
“Лидер” ще може да разчита в общинския съвет на осем човека.

Основните приоритети в работата на “Лидер” ще бъдат- обновяване и ремонт на всички училища и детски градин;  привличане на добри медицински специалисти в Бургас; премахване на язвите на града, като терена на Бургаския универсален магазин; създаване на общински фонд за финансиране на културни, образователни и спортни мероприятия; превенция на застрашени при бедствия и аварии улици, като шосето”Вая” и Гаров площад и други.

 От “Лидер” ще водят кампания, насочена най-вече към стимулиране на творчеството. Предвидени са спектакли, изложби и концерти, както и даряване на икона на църква в Бургас.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук