15.4 C
Бургас
сряда, май 8, 2024

Празник за сърцето

На 13 септември от 17 часа  пред KЦ “Mорско казино”  ще бъде организиран Здравен празник, организиран от ЗАД „Виктория“, със съдействието на кардио център „Понтика”. Идеята на организаторите е да се запознаят бургазлии и гостите на града със симптомите на инфаркта и ползата от навременна профилактика на сърцето.

В специално изградени шатри от  17.00 до 21.00  часа лекарите- специалисти от „Понтика” ще преглеждат, консултират и съветват напълно безплатно желаещите да направят профилактичен преглед на сърцето си, информират от лечебницата. Подготвени са игри за малки и големи с много награди.

Кардио болницата и застрахователно дружество „Виктория” започват съвместен проект – здравната застраховка на дружеството ще покрива прием, настаняване на болен, престой в болницата, преглед, изследвания и оперативно лечение, както и други екстри. Изнесените прегледи и консултации на кардиолозите от „Понтика „са част от инициативите, които кардио болницата организира по повод” Деня на сърцето”, който се отбелязва в края на месеца.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук