11 C
Бургас
събота, април 20, 2024

Празничен декември в Царево

Децата от ДФФ „Нестинарче” при НЧ „ Георги Кондолов 1914”  с ръководител народната певица Златка Ставрева, дадоха начало на празничната коледна програма в Царево. Под светлините на красивата елха певците от детската формация изпълниха новия си репертоар от песни и поканиха на хоро своята публика. 

През декемврийските нощи жители и гости на града могат не само да се разхождат по украсените улици на Царево, а и да се насладят на разнообразната, изпълнена с песни и танци програма пред НЧ „ Георги Кондолов”.

Около коледната елха Дядо Коледа и неговата прекрасна Снежанка очакват всяка вечер децата, за да ги поздравят и да изслушат желанията им за тазгодишните коледни подаръци.  Подаръкът от Община Царево за нейните малки жители е безплатен вход на мюзикъла „Вълкът и седемте козлета”, който ще започне от 18 часа на 16 декември в залата на читалището.

Другата интересна атракция, за деца,осигурена от Общината е разходка с най- новия помощник в свитата на Дядо Коледа – симпатичното пони. То очаква децата на Царево всяка вечер от 17 часа, за да ги разходи по озарения от празнични светлини площад.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук