16 C
Бургас
петък, април 26, 2024

Празнуваме Гергьовден за 50 лв. на морето

Срещу 50 лв. може да посрещнем Гергьовден край морето, показва проверка на „Монитор“. Любителите на Северното Черноморие могат да се възползват от оферти в курорта Златни пясъци. Срещу 45 лв. на ден за един човек се предлага настаняване в 3-звезден хотел с включен ол инклузив. Освен това в предложението има и празничен обяд на 6 май с печено агнешко и дробсарма. Включено е и ползването на вътрешен отопляем басейн и джакузи, сауна и парна баня, тенис на маса и фитнес. За 2 лева повече можем да си запазим 4-звезден хотел в същия курорт, но освен ол инклузив ще получим и безплатни шезлонги и чадъри, както и

свободен достъп до един от нощните клубове.

В Приморско може да резервираме нощувка за 41,60 лв. в хотел с 3 звезди. Мястото за настаняване е на метри от плажа, а предложението е на база олинклузив, като включва и туристическа застраховка и курортна такса.

Хотел 4 звезди в Ахелой предлага нощувка, закуска и вечеря за 63 лв. на човек. Освен това офертата включва и СПА процедура по избор, вътрешен и външен басейн, чадър и шезлонг, финландска и билкова сауна, както и арома парна баня.

Балнеохотел във Велинград предлага нощувка със закуска и вечеря за 58 лв. на човек. На разположение на гостите са открит и закрит басейн с минерална вода с джакузи, тропически душ, сауна и парна баня. А Гергьовден ще бъде отбелязан с празнична вечеря.

Хотел в Огняново привлича гости с 30% отстъпка. За 59 лв. гостите му ще получат нощувка, закуска и вечеря, достъп до спа пакет, детски басейн и фитнес.

Оферти за празненство във вътрешността на страна примамват с агнешко на пещ и отстъпки за атракции. В Ловеч например предлагат празничен обяд с традиционното месо, а настаняването е

в комплекс от автентични къщи с битова механа

Цената за две нощувки за един човек е 99 лв., като в нея се включват закуска и паркинг.

За любителите на планината можем да изберем Рибарица. Там за 1 май може да резервираме нощувка със закуска и вечери в три звезден хотел за 27 лв. Офертата е подходяща и за любителите на екстремните преживявания, защото с нея потребителите може да получат 15% отстъпка за джип сафари, както и 20 на сто за игра на пейнтбол.

За предпочитащите почивки зад границата оферти също не липсват. В някои от съседните страни може да ни излезе дори по-евтино отколкото в родните курорти. Само

срещу 35 лв. на човек може да отидем на разходка до Скопие за ден

В цената влизат медицинска застраховка, екскурзовод и туристическа програма. Срещу 89 лв. може да отидем за два дни в другата ни западна съседка – Сърбия. Офертата включва както транспорт, така и една нощувка в апартхотел, екскурзовод и посещение на Крушевац, Ниш, Суковски манастир и Пирот. Срещу 62 лв. на ден може да посрещнете Гергьовден в 5-звезден хотел на о. Тасос. Цената предвижда нощувка и закуска, в стая с гледка към морето, както и парна баня, сауна и джакузи.

През първите дни на май може да резервирате на половин цена екскурзия до Черна гора. Цената е 200 лв. за 4 дни на човек. Пакетът включва 3 нощувки със закуски и вечери в 3-звезден хотел, екскурзия до Будва, Котор и Дубровник, както и обиколка на най-южния фиорд на Европа.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук