13.8 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Пребиха до смърт жена от Българово

33 годишната К.П. от Българово e била пребита от любовника се и е починала вчера в бургаската болница.  Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 от живеещия на съпружески начала с К.П. – Г.М.- 42 годишен от Българово. От извършената аутопсия на трупа на жената е констатирано, че причина за смъртта са нанесени множество съчетани травми по цялото тяло, които предизвикали масиран кръвоизлив в мозъка и прекъснали артерия на гърба, довело до анемия.

Заподозрян в извършения с юмруци и ритници побой е 42 годишния Г.М., като са установени данни за съпричастността му към извършеното престъпление.

Същият е тестван с дрегер за употреба на алкохол, като апарата отчел 1,17 промила / взета му е кръв за анализ/.

В резултат на извършения оглед на местопроизшествие, при което са иззети веществени доказателства и биологични следи, както и след разпити на свидетели и провеждането на следствен експеримент, на 5 август Г.М. е привлечен в качеството на обвиняем за извършено престъпление по чл. 115 от НК / убийство/, като му е наложена мярка за неотклонение «задържане под стража за срок от 72 часа.

По първоначални данни причината за извършеното деяние е битова. Работата по случая продължава от служители на сектор «Криминалана полиция» при ОДМВР – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук