15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Съботно меле в центъра на Бургас

Бургаски полицаи получили сигнал за сбиване пред бар «Инсайд» в Бургас. Констатирано е, че по неустановени до момента причини трима мъже между 18 и 25 години пребили 29-годишен бургазлия.

Потърпевшият е отведен в МБАЛ – Бургас за оказване на медицинска помощ. След преглед от ортопед пострадалия е изписан за домашно лечение.

Тримата мъже са задържани със заповеди за задържание за срок до 24 часа, след което са отведени в Дома за временно настаняване на пълнолетни в Бургас. По случая е образувано досъдебно производство. Инцидентът станал в ранните съботни часове.

Няколко часа по-рано в Първо Районно управление «Полиция» – Бургас е получено съобщение за сбиване, възникнало в района на заведение «Астория», разположено на ул. «Александър Велики». Пред заведението полицаите установили трима бургазлии на възраст 39 и 47 години, които заявили че им е нанесен побой от служител от охраната на заведението.

Като виновник посочили 20-годишния А.С. от Бургас. Същият е задържан за срок до едно денонощие и отведен в Дома за временно настаняване на пълнолетни в Бургас. Двама от бургазлиите са откарани в МБАЛ – Бургас за оказване на медицинска помощ.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук