14.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Преведоха пари за последната химиотерапия на Милена

 Необходимите 3 000 долара за последната химиотерапия на Милена Денева бяха събрани и започнаха вливанията в клиниката в Израел. След 2 седмици предстоят контролните прегледи и скенери, ако всичко е наред, борещата се със заболяването Сарком на Юинг бургазлийка се прибира.

milena1.jpgКампанията на студентската дискотека KIBO live klub се оказа изключително успешна. Заведението дава оборота си от вечерта и събраните пари от търга. Разиграни са предметни награди от футболен клуб „Черномерец“, като най-скъпо е продадена топка с автографи на футболистите за сумата от 500 лв. Карнавална маска от Венеция и шампаниера също са изтъргувани скъпо. Част от предметите бяха предоставени лично от собственика на заведението Владимир Николов. Освен състуденти на Милена, на благотворителната вечер са се отзовали представители на фирми от региона, като козметично студио „Манифик“, „Мултипак“, „Експрес газ“, анонимен дарител от черноморско градче и др.

Семейството на Милена благодари на екипа KIBO live klub и на всички българи, които разтвориха сърцата си и въпреки икономическата криза, станаха съпричастни с борбата за живот на една бургаска срудентка.  

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук