13.1 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Предлагат стек “Black Angus” в неповторимата атмосфера на Гранд хотел Поморие

Петзвездната перла на Българското Черноморие Гранд Хотел Поморие ви предлага избор между шест зали за вашия специален ден, сватбено тържество или за среща с приятели в непосредствена близост до морето. Ресторантите в хотела вече са с нов мениджмънт, а главният готвач Ивайло Чонков е ученик на шеф Стоян Мавров, който всички познават от невероятната кухня на хотел „България” в Бургас.

11053100_964471046916575_2796053733893896419_nЗа вашата сватба имате избор между основният ресторант „Капитолия” с 150 места или „Балната зала” в комплекс „Атриум”. Кувертът започва от 39 лв. на човек нагоре. В Гранд хотел Поморие има и VIP зала за специални поводи. Блюдата в тази сала ще ви бъдат поднесени в кристални сервизи със сребърни прибори.11390035_962854900411523_1754778691487714577_n

Ресторант “Ла Виста“ е със съвременен дизайн, издържан в меки пастелни тонове и предлага панорамен изглед към вълните на Черно море. „Ориенталски ресторант”е с друга атмосфера, която ще Ви пренесе в приказния свят на Изтока.

11009106_962854830411530_58580201411555465_nВ Гранд хотел Поморие работи и целогодишно барбекю ресторант. В момента се разработва зимното меню. В прекрасна старинна обстановка, можете лично да изберете стек, който ще бъде приготвен пред вас. Главният готвач Ивайло Чонков ще ви изненада със сочни котлети от говеждо месо “Black Angus”, приготвени по специален начин “Су Вид“ свински ребра, шашлик от свинско и пилешко месо, агнешки котлети от специална селекция новозеландско месо „French Rack”, които ще изпълнят мечтите на всеки любител на месните специалитети .

11031501_962854860411527_1174179406366156167_nСпециално подбрани Черноморски калкан и миди с Пино Гри, както и други морски деликатеси се предлагат на гостите, които искат да опитат местните морски деликатеси.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук