14.3 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Представиха 120 диска с веществени доказателства по делото „Гранити“

Окръжен съд – Бургас даде ход на съдебното заседание за проверка на информацията, съдържаща се във веществените доказателствени средства, изготвени по наказателното дело за убийството на бургаския бизнесмен Стоян Стоянов през 2008 г. Съдът определи това да стане при закрити врати. В съдебната зала присъстваха подсъдимите Стоян Петров, Стоян Колев, Нено Стоянов и Галин Костов. Подсъдимият Станислав Михайлов все още не е открит.

делото ГранитиВеществените доказателствени средства бяха прeдявени на страните в съдебното заседание на 18.02.2014 г. Те представляват 120 диска, приложени по 31 тома от съдебното дело, с които подсъдимите и техните защитници са имали възможност да се запознаят в хода на процеса. Преди това те са им били предявени в досъдебното производство. Днес адвокатите отказаха да присъстват на съдебното заседание.

Делото ще продължи на 28.04.2014 г., когато се очаква да бъдат изслушани подсъдимите, а адвокатите им да направят доказателствени искания.

Окръжен съд – Бургас разгледа молбата на Стоян Колев за изменение на мярката за неотклонение. Съдът назначи съдебно-кардиологична експертиза, която трябва да бъде представена в следващото съдебно заседание, когато съдебният състав ще се произнесе по искането на Колев.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук