11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Представят новия „Нефтохимик“

Новият отбор на „Нефтохимик“, който през този сезон ще играе в Първа професионална футболна лига, ще бъде представен официално в събота на стадион „Лазур“.

Началото е в 18:00 часа. 60 минути по-рано привържениците на бургаския тим ще могат да си закупуват сезонни абонаментни карти за мачовете от първенството и купата на България. Те ще се продават на бариерата на стадион „Лазур“.

В 19:00 часа ще започне последният контролен мач за отбора на „Нефтохимик“. Съперник на нашите ще бъде пловдивският „Марица“. С екипа на „Нефтохимик“ за първи път ще играе халфът Николай Дюлгеров, който в четвъртък подписа официален договор. 28-годишният вътрешен полузащитник за последно е играл в трета дивизия на Италия. Юноша е на „Левски“, като е бил още в ЦСКА, „Славия“, „Миньор“ Перник и „Локомотив“ Пловдив.

На проби са четирима чужденци – двама хървати, румънец и македонец. Последната дума за евентуалното оставане в отбора на някои от тях ще има старши треньорът Димчо Ненов. Договор за 1 година вече подписа и опитният централен защитник Марко Ранджелович. Сърбинът е добре познат у нас, след изкарани два успешни сезона в „А“ група в столичния „Локомотив“.

Входът на стадион „Лазур“ при представянето на „Нефтохимик“ ще е свободен.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук