18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Представят официалния туристически портал на Бургас

Община Бургас ще представи официално новия си официален туристически портал gotoburgas.bg, съобщиха от местната администрация. Електронният дневник на града е реализиран в рамките на проект, финансиран по програма INTERREG ІVС.

 

Да се докоснеш до Бургас е все едно да се докоснеш до мечтите си. Полъхът от солен морски бриз, мирисът на море, частица от спокойствието, изпълнило малките сгушени улички, многобройните усмихнати очи, които те приветстват за добре дошъл…, гласи част от визитката на града в портала.

На електронната страница е побрана подробна информация за туристическите обекти, фестивали, хотели, заведения и културни институции. Бургазлии и гости на града ще могат да се запознаят с културната програма на общината, да правят резервации за почивки, дори да видят прогнозата за времето. Идеята на създателите е да се отговори на повишения интерес към града от туристическите пазари като важна туристическа информация е събрана на едно място.

Сайтът е на български, английски и руски език. Вече е достъпна пълна информация за таксиметровите компании, шопинг центровете, аптеките, спа-салоните, свободните Wi-Fi зони, паркингите, банковите и обменните бюра и др.

Срещата по представянето е насрочена за утре от 11.00 часа в сградата на община Бургас.


7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук