12.1 C
Бургас
петък, май 17, 2024

Херо: През второто полувреме бяхме далеч от истината

 „Започнахме мача на добро ниво. Контузиите на Траян Дянков и Цонков се оказаха решаващи. През седмицата тренирахме статични положения, но получихме гол в последната минута на първата част именно от такова. Второто полувреме не искам да го коментирам, защото отборът беше много далеч от истината. Мачовете се печелят с характер, какъвто показаха днес домакините“, заяво старши треньорът на бургазлии на пресконференцията след мача, в който Черноморец-Бургас загуби с 2:0 гостуването си на „Локомотив” Пловдив  .

     „Не мога да кажа, че не се разчуствах в началото на мача от приветстването ми на стадиона. Силно емоционален човек съм. Благодаря на феновете. Те са на много висок пиаделстал за мен, през годините съм показвал колко ги уважавам и ще продължа да го правя“, допълни Димитров.
     През първото полувреме момчетата на Димитър Димитров стояха добре на терена, като дори в началните 20 минути държаха инициативата в свои ръце. В 30-та минута капитанът на „акулите” Траян Дянков получи контузия и се наложи принудително да бъде заменен. В края на първата част домакините от Пловдив успяха да открият резултата чрез Танко Дяков. Само минута по-късно Яник Боли надскочи Караджов и вкара с глава, но попадението му не беше зачетено.

     През втората част в игра за бургазлии се появиха преслав Йорданов и Димитър Телкийски. Домакините обаче владееха повече инициативата, което доведе до няколко опасни положения пред Стоян Колев. В 76-та минута след грешка в отбраната, Базил де Карвальо оформи крайното 2:0.

     Непосредствено преди началото на срещата старши треньорът на „Черноморец-Бургас” Димитър Димитров получи плакет от феновете на „Локомотив” пловдив за принос в развитието на техния отбор.

текст и снимки: chernomoretz.bg

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук