11.5 C
Бургас
вторник, април 23, 2024

Престрелка пред „Айсберг“ в Слънчев бряг, ранен е Димитър Желязков – Очите /ОБНОВЕНА+ВИДЕО/

Мелето станало преди час. Куршуми свестели във всички посоки, съобщиха източници на zonaburgas. Един от ранените е Димитър Желязков – Очите. Двама от гардовете му също са пострадали пред дискотеката. Мястото на инцидента е отцепено. Изпратени са всички униформени на смяна в несебърската полиция.

Пострадалите са транспортирани до Бургаската болница. Пред лечебницата има най-малко двайсет мъже от обкръжението на Желязков. Там са и негови близки, които коментираха, че той е добре и няма опасност за живота му. Районът около Спешния център е отцепен от спецчасти. Преди минути от полицията съобщиха и първата официална информация за инцидента:

На 08.06.т.г. около 20.57 ч. в Районно управление – Несебър е получено съобщение за престрелка, възникнала в района на дискотека „Айсберг” в Слънчев бряг, при която са пострадали двама мъже. Потърпевшите са откарани към МБАЛ – Бургас за получаване на медицинска помощ. Своевременно към мястото на инцидента се отправили полицейски служители, като към момента се извършва оглед на местопроизшествието. Задържани са двама мъже, заподозрени за участие в инцидента, като съпричастността им към престрелката е в процес на изясняване.

При престрелката е убит един от дългогодишните гардове на подземния бос Митьо Очите. В моемтна Желязков и още двама мъже се намират в Шокова зала на МБАЛ – Бургас. От болницата съобщиха,че босът е ранен с 3 куршума. Те са попаднали в корема, в областта на пикочния мехур и в крака.

Районът е отцепен от въоръжени полицаи. На място са изпратени над десет полицейски автомобила.

Очаквайте подробности!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук