15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Пречиствателната станция и канализацията ще бъдат основен приоритет на ГЕРБ в несебърското село Гюльовца

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Несебър Атанас Терзиев и кандидатът за кмет на Гюльовца Любчо Тодоров се срещнаха с жители на селото, за да представят акцентите от своята програма за управление. На срещата в залата на местното читалище „Светлина” присъстваха и кандидатите от листата за общински съветници от ГЕРБ в общината.

Атанас Терзиев заяви, че изграждането на пречиствателната станция Оризаре-Гюльовца и канализационната мрежа в селото ще бъдат приоритет за неговото управление.

„Гюльовца беше пренебрегвана през годините за сметка на други населени места в община Несебър. При бюджет над 200 млн. лв. за последните 4 години, няма видима промяна. Създали сме добър екип – хора с опит и амбиции да променят бъдещето на Гюльовца и цялата община. Всички наши проекти са реално изпълними и поемаме ангажимент за тяхната реализация”, посочи Терзиев Кандидатът на ГЕРБ за кмет на морската община заяви ясно, че застава зад кандидатурата на Любчо Тодоров, защото вижда в него достоен кмет, който заслужава да покаже на какво е способен.

Любчо Тодоров, който има зад гърба си един успешен мандат кмет на селото в периода 2003-2007 г., сподели пред присъстващите приоритети от програмата за управление за Гюльовца. Като най-важни бяха изтъкнати завършване на ВиК мрежата в селото и изграждане на канално-помпена станция към пречиствателна станция „Оризаре-Гюльовца”, поетапен ремонт и асфалтиране на улици в селото, както и отстъпване право на строеж на всички жители с жилищни нужди.

„За всички нас е важно и довършването на църковния храм, чието изграждане започна по време на моя мандат на управление. Остава много малко. Колегите от ГЕРБ помогнаха за санирането и измазването, през годините в инициативата се включиха и много жители на Гюльовца. Сред приоритетите ни са още благоустрояване на гробищния парк и подобряване на сигурността чрез монтиране на камери на входа и изхода на селото. Винаги съм разчитал на подкрепата на Атанас Терзиев като общински съветник през изминалите 4 години. Той е доказал, че може да работи за бъдещето на община Несебър”, сподели кандидатът за кмет на селото.

По време на срещата бяха представени и акценти от програмата за управление на община Несебър. Сред тях се откроява проектът „Проспериращ Несебър”, който ще дадат тласък на развитието на цялата община, помагайки за привличане на инвестиции, създаване на работни места и увеличаване на броя на туристите. В него са заложени приемането на Общ устройствен план на община Несебър, обособяване и изграждане на централна градска част на Несебър, изграждане на нова сграда на общината, както и поетапен ремонт на пътищата във всички съставни селища.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук