28.1 C
Бургас
вторник, април 16, 2024

Прибраха тялото на 20-годишния Христо Борецов, който беше застрелян в Средец

Момчетата, които опитаха да оберат инкасо автомобил в Средец са криминално проявени. Това съобщи пред журналисти на мястото на инцидента директорът на Областната дирекция на МВР, ст. комисар Калоян Калоянов.

В момента тялото на загиналият нападател – 20-годишният Христо Борецов /на снимката/, се транспортира до Катедра „Съдебна медицина“ при МБАЛ – Бургас. В лечебницата са откарани шофьорът на инкасото и негов колега, които са имали физическа саморазправа с нападателите си. Имат повърхностни наранявания.

Опитът за грабеж на инкасо автомобила с пенсиите на хората от общината, е извършен рано тази сутрин. Двамата братовчеди, които са от Черноморец, са били маскирани и въоръжени. Единият е бил прострелян, като по-късно починал на около стотина метра от пощенския клон, пред който е бил паркиран бронираният автомобил.

Братовчед му е направил опит да се укрие. Предприети са незабавни мероприятия по отцепването на района. Момче на 19 години е успяло да спъне бягащия срещу него грабител, което помогнало за задържането му. Отведен е в ареста за разпит. Разпитват се и хора, станали свидетели на инцидента.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук