11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Приеха Интегрирания план за градско възстановяване и развитие

Общински съвет – Бургас прие проекта на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Бургас с времеви хоризонт до 2020г. Предстои неговото  представяне за одобрение от Управляващия орган на Оперативна програма „Регионално развитие“ 2007 – 2013 година, съобщават от общинския пресцентър. 

Приетия Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Бургас, съдържа набор от проекти в одобрените зони за въздействие, които ще бъдат реализирани чрез финансиране от отделните оперативни програми или  други финансови механизми през следващия програмен период 2014 – 2020 г.

С реализацията на интегрирания план  ще се подобри икономическото, социалното и екологичното състояние на определени градски територии и град Бургас като цяло. Проектът се финансира по Оперативна програма „Регионално развитие 2007-2013 г.“, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския фонд за регионално развитие.

Проектът на Интегриран план за градско възстановяване и развитие на гр. Бургас е представен на интернет страницата на проекта на http://ipgvr.bggis.com/burgas.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук