12.1 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Приключи събирането на текстовете за участие конкурса „С море в сърцето”

Приключи събирането на текстовете в разделите поезия и проза за участие във второто издание на Национален литературен конкурс „С море в сърцето”, който се провежда под патронажа на кмета на гр. Царево – инж. Георги Лапчев.

И тази година темата на конкурса провокира креативността  и таланта на десетки автори от България, както и на българи, живеещи в чужбина. Общо триста и двадесет са участниците в тазгодишното издание на конкурса, а компетентното тричленно жури ще трябва да се справи с нелеката задача да определи номинираните и да отличи победителите сред повече от 750 разножанрови текста.

Награждаването на призьорите от второто издание на конкурса ще се случи на официална церемония, която ще се състои на 02.07. 2016 от 18 и 30 часа в Лятното кино в град Царево. Организаторите на събитието благодарят на участниците за проявения интерес и канят всички, които носят морето в сърцето си, независимо от годишните времена и от своята пространствена ситуираност, да заповядат на литературния празник в началото на юли.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук