11 C
Бургас
четвъртък, април 18, 2024

Провериха плажа на „Градина“ – всичко е шест. На „Червенка“, също

„Морски плаж „Градина централен-част 1” е много чист и се поддържа в изключително добро състояние”, каза министърът на туризма Николина Ангелкова по време на проверката на ивицата. Тя посочи още, че наемателят спазва стриктно договорните си задължения и няма разположени каравани и кемпери на пясъка.

„Още повече – този морски плаж предлага много добри условия за къмингуващите. „Необходимо е да бъде улеснен режимът за изграждане на къмпинги“, подчерта Ангелкова и уточни, че ще бъдат направени промени в Закона за устройството на територията.

chervenka

Министърът на туризма направи проверка и на морски плаж „Червенка”. „Тук виждаме изключително добро състояние. Поставени са необходимите информационни табели. Осигурени са спасителни постове, спазват се санитарно-хигиенните норми по почистване на плажната ивица”, констатира министърът.

Цената на този плаж за 1 бр. чадър е 7.00 лв., за 1 бр. шезлонг цената е същата. Проверките на мобилните групи на Министерството на туризма ще продължат цяло лято – по график и по сигнал.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук