16 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Проверяват минута по минута версията на Милков младши и сигналът за изнасилване срещу него

Криминалистите трябва да изчистят до утре неяснотите по случая със сина на Найден Милков – Димитър и да представят фактите в прокуратурата, съобщи „24 часа”.

В неделя ще стане ясно дали 29-годишният Димитър ше остане в ареста поне още 72 часа.

Image_4452972_126Както „24 часа” пръв съобщи, в събота след обед Димитър Милков бе задържан, тъй като срещу него е пусната жалба за сексуално насилие. Девойката е пълнолетна, съобщиха запознати.

Проверява се минута по минута версията на Димитър и  жалбата срещу него. Разпитват се както жалбоподателката и Милков младши, така и други свидетели.

Знае се със сигурност, че двамата са били в заведение, както и че момичето е излязло доброволно. Какво се е случило след това обаче след това е въпрос на проверка и доказване, включително и как девойката се е озовала в апаратамент в ж.к. „Меден рудник”.  Назначена е съдебномедицинската експертиза.

29-годишния  Димитър е роден още по времето, когато Найден Милков и най-близкият му приятел от онова време Георги Николов – Мечката са полицаи в спецподразделението на РДВР-Бургас.

През 1993 г., след обвинение, че са нападнали известния борец Иван Гинов, представител на ВИС по морето, двамата се сбогуват с МВР и създават Първа частна милиция.

След убийството на Мечката Найден продължи с охранителната дейност, после влезе в политиката и попофлка.  През последните години избягва публични прояви. Стана баща за втори път и предпочита да прекарва свободното си време във вила в странджанско село.

Пред близки обаче е споделял неведнъж, че Димитър е голямата му грижа. Момчето залитна към наркотиците още като тийнейджър,  срещу него имаше обвинение и за разпространение. Последно бе в полицейските хроники през 2011 г.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук