20.4 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Прогрес: Бареков представя Европа

Евродепутатът Николай Бареков се похвали с новата задача, с която е натоварен от днес. В личния си профил във фейсбук той обяви, че от днес отговаря официално от името на ЕС за връзките на Европа с Латинска Америка, Африка и още много страни от региона Атлантик-Пасифик“ „Информация за всички, които се интересуват. 

От днес отговарям официално от името на ЕС за връзките на Европа с Латинска Америка, Африка и още много страни от региона Атлантик-Пасифик. За програмен период от 7 години ЕС инвестира 30 млрд. евро в тези държави, за да поддържа демокрацията и да намали емигрантския поток към Европа. Горе-долу толкова ще загубим от излизането на Великобритания от ЕС.

За същия период британците инвестират около 70 млрд. евро и връщат половината от тези пари обратно в своята икономика.  Тъжният извод е, че милиардите, които стигат в България, биват брутално откраднати от лидерите и партиите, за които българските избиратели с „огромно желание“ гласуват.  Аз бях единственият политик, който имаше идеал и морал, и искаше да разкаже играта на статуквото. Изводите оставям за вас.“, написа Бареков.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук