13.8 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Продават кибрит за самозапалване с лика на Плевнелиев

Популярният от години бунтар с псевдонима Станчо Банджо жестоко се изгаври с президента на републиката Росен Плевнелиев и с цялото Народно събрание. Зевзекът пусна в ebay обява за продажба на кибрит за ритуални запалвания. На едната страна на кутийката е сложен с фотомонтаж  с лика на държавния глава, а на другата обща  снимка на депутатите.

Цената на кутийката с клечките  е 89,90 евро. Умишлено съм я завишил, за да се ограничи безсмисленото му използване и драскане за щяло и не щяло, споделя авторът на идеята, който живее в Дъблин. Станчо Банджо даже е сложил и рекламен текст към „изобретението“ си.

„Искате ли да се стоплите през студените зимни месеци по изключително запомнящ се зрелищен и нестандартен начин? Искате ли да станете известни и да пишат за вас навсякъде? Искате ли да накарате някои хора да се замислят, макар че не им пука? Тогава предлагам на вашето сериозно внимание кибрит за ритуални запалвания. Серията е  ограничена! Да се използва само по предназначение! Да се пази далеч от малки деца!

Употребата на предлагането изделие води до необратими странични ефекти, предупреждава Санчо. Някои от тях са с летален или белязан  изход, с психчески и физически поражения, може да доведе до преждевременна и желана или нежелана смърт, със страдания, вопли и сълзи  на хора, свързани емоционално с ползвателя на изделието. Има  вероятност от появата на нови последователи, за  създаване на отчайваща атмосфера на безнадежност и предизвикване на отсъствие на траен интерес и внимание от страна на тези официални лица, към които е насочена употребата на кибрита, пише музикантът в най-известния сайт за обяви в света.

scandalno.net

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук