15.4 C
Бургас
четвъртък, май 2, 2024

Продавач на царевица загина в Слънчев бряг при токов удар

28-годишен продавач на царевица от Сливен е загинал от токов удар днес в Слънчев бряг, съобщават от МВР Бургас. Инцидентът е станал около 11.30 ч. в павилион за продажба на царевица, разположен непосредствено пред заведението „Капитан Джак” на плажната ивица. На местопроизшествието пристигнал екип на Центъра за спешна медицинска помощ, който откарал И.Г. към Шокова зала на МБАЛ – Бургас за реанимиране. По пътя за Бургас мъжът починал в линейката.

снимка: vesti.bg
снимка: vesti.bg

По първоначални данни И.Г. заедно със свой приятел работели в павилиона за продажба на царевица от началото на летния сезон. Днес сутринта двамата заредили две от тенджерите за варене на царевица, като малко преди 11.30 ч. колегата на И.Г. го видял паднал върху плота. Избутал го на земята, предполагайки че приятеля му е ударен от ел. ток, като съобщил на тел. 112 за възникналия инцидент.

В момента на местопроизшествието се извършва оглед за установяване на причините за смъртта на И.Г. Тялото му е откарано в катедра „Съдебна медицина” към МБАЛ –Бургас за аутопсия.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Несебър.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук