9.3 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Прокуратурата ще иска постоянен арест за сводника Христо, набирал момичета за партита

Най-късно утре прокуратурата ще внесе искане за постоянна мярка „задържане под стража“ на Христо Монов, съобщи за 24 часа говорителят на районната прокуратура в Бургас Георги Чинев, зам.административен ръководител на институцията.

Снимка: Shutterstock.com

Срещу Монов е повдигнато обвинение за набиране на лица от женски пол, ползвани за развратни действия.

Показания са дали пет момичета, които са били използвани като компаньонки за скъпи партита, чиято миза достигала до 1500 лв. на нощ, съобщават от пресцентъра на полицията.
Освен това секс-труженичките на 42-годишния Христо, който ги набирал с помощта на 19-годишната си съпруга Катя, работели и по частни адреси в центъра на Бургас.
В момента Монов е с наложен 72-часов арест, а жена му пусната под гаранция от 2000 лв., тъй като двамата имат малко дете.

Както „24 часа“ по-рано писа, семейството-сводници е било на мушката на бургаските криминалисти в продължение на няколко месеца. Така разследването е установило, че в продължение на година – от края на октомври 203 г. до края на октомври т.г., съпрузите набирали, приемали и предоставяли жилища за развратни действия на различни момичета от цялата страна.

Жриците са набирани чрез директен контакт, като уговорката била получените от сексуалните услугите пари да се делят по равно. В един апартамент „работели” между и пет и осем момичета. Тарифата им варирала между 100 лв. и 120 лв. за един час / орална любов и стандартен секс/, а допълнителните услуги се заплащали съобразно договорки с клиентите.

В хода на разследването е претърсен последният апартамент, превърнат в бардак, който се намирал в к-с „Братя Миладинови”. Намерени са служебни телефони, компютри, пари, фотоапарати, с които девойките са снимани за еротични обяви във вестниците и интернет, секс атрибути.

В специално изготвените обяви са публикувани оригиналните снимки на проституиращите момичета, както и телефони за поръчки. Клентите си избирали компаньонки предимно чрез интернет обяви, като ги поръчвали на двата служебни мобилни телефони.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук