14.9 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Прокуратурата ще разследва бургаски проститутки и травестити

Районна прокуратура – Бургас се самосезира по журналистически материали и изискан полицейски доклад и разпореди проверка за извършвани сексуални услуги срещу заплащане  в детската площадка срещу ТДКЦ –Бургас

Районна прокуратура – Бургас се самосезира по полицейски доклад и  по журналистически материали, които касаят системно извършвани престъпления от страна на проституиращи лица от мъжки и женски пол на територията на детска площадка  срещу ТДКЦ – Бургас (Транспортна болница) и в района около нея. В прокуратурата вече е заведена преписка и е определен наблюдаващ прокурор по нея. Той  е разпоредил проверка с оглед данни за  евентуално осъществени  състави на престъпления по чл.325 (хулиганство) и чл. 329 (пълнолетно и безработно лице, което получава не трудови доходи по непозволен или неморален начин) от НК.

Осъществяването на проверката е възложено на служители от ОД на МВР –Бургас. Те трябва да извършат необходимите действия в срок от 30 дни, след което събраните материали и доказателства трябва да бъдат докладвани на наблюдаващия прокурор,  който да предприеме последващи действия съобразно закона.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук