10.4 C
Бургас
сряда, май 15, 2024

Протести на застрахователи падат в съда, похвалиха се от SOS-ПТП

Дела за над половин милион лева са успели да спечелят адвокатите на Сдружение SOS-ПТП срещу застрахователните компании от началото на тази година, съобщиха оттам. Тази статистика нарежда сдружението на едно от първите места в цяла България, между всички организации, които оказват правна помощ на всеки пострадал при ПТП.птп 1

Като най-големия успех от сдружението отчитат с това, че Община Бургас прие поправки, с които ще се опита да се пребори с неправилното паркиране на МПС-та по тротоарите и пешеходните зони в гр. Бургас. За това несъмнено помогна протеста на бургаските майки през месец април, който беше организиран от Сдружение SOS-ПТП.

Също така десетки училища и детски градини на територията на Община Бургас, бяха посетени от представители на сдружението, където се проведоха курсове и обучения за пътна безопасност.
Социалните кампании на Сдружение SOS-ПТП ще продължат и след летни месеци, като отново се замислят и оригинални идеи, които по много забавен начин да научат децата ни, как да не попадат в опасни ситуации на пътя, смятат от сдружението.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук