11 C
Бургас
събота, май 4, 2024

Проходими при зимни условия са пътищата в Бургаска област

Проходими при зимни условия са пътищата в областта. До три сантиметра е достигнала снежната покривка в района на Малко Търново. Пътищата се обработват. На повечето места пътните настилки са сухи.

сняг път

Няма валежи от дъжд и сняг. Код „жълто” за силен вятър е обявен за днешния ден в Бургаско. Поради пропадане е затворен част от моста на река Караагач по пътя Бургас – Приморско. Движението е се осъществява в едната пътна лента. Мястото е сигнализирано с необходими пътни знаци. В участъка остава забраната за движение на камиони над 10 тона.

Машините могат да пеминават през участъка: Приморско – Ново Паничарево – Крушевец – Босна – Визица – Царево. Забранява се и движението на тежкотоварни автомобили по републиканската пътна мрежа по път I-9 Варна – Бургас и път II-99 Бургас – Царево. Ограничението важи до 20:00 часа днес. Причината е осигуряването на по-висока безопасност с оглед на лошото време със заснежени пътища.

Заради пропаднал мост е затворен за движение пътят Ясна поляна – Веселие. Забранено е движението на камиони над 10 тона по пътя Черница – Сунгурларе – Чубра. За 20-тонни камиони е забранено да се движат и по пътя Царево-Резово. По надлеза на пътя Бургас – Созопол към местността „Ченгене скеле” е забранено движението на превозни средства с тегло над 3,5 т. поради авария на носещата конструкция на надлеза. Дюлинският проход е затворен за тежкотоварни автомобили. 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук