13.8 C
Бургас
петък, април 19, 2024

ПСЖ не сбърка с дадените милиони за Неймар

Неймар е най-скъпият играч във футболната история и днес гордо носи фланелката на френския гранд Пари Сен Жермен. Бразилската машина за голове отиде в Париж за умопомрачителната сума от 222 милиона евро, колкото струваше освобождаването на футболиста от Барселона. Сега той се чувства комфортно и води ПСЖ към нови победи. Интересното е, че парите не бяха платени от новия клуб, а от самия състезател.

За всички изяви на ПСЖ и Неймар може да четете на страниците на Number1Bets, където е отделено внимание на най-горещите футболни вести свързани с големите европейски отбори. Там ще откриете и още много любопитни неща за спортните залози и букмейкърите у нас.

Как се представят парижани дотук?

Пари Сен Жермен е сочен за най-добрия отбор във всички двубои от „Група Б” на Шампионската лига, като до момента има пълния актив от 6 точки. Букмейкърите като Efbet не спират да лансират французите и в повечето мачове дават ниски коефициенти за тях, което означава, че ги смятат за фаворити. До момента момчетата на Унаи Емри извоюваха две впечатляващи победи в най-комерсиалния футболен турнир на Европа. Първата спечелена битка бе при гостуването в Шотландия на Селтик, където парижани спечелиха с 0:5.

Малко по-късно дойде и титаничният сблъсък между Байерн Мюнхен и ПСЖ, който също бе спечелен от французите с 0:3. В тези мачове си пролича и високата класа на Неймар, който отбеляза по едно попадение и в двата спечелени мача. В голямата битка срещу баварците коефициентите, които даваха от Winbet за двата отбора бяха почти изравнени. Изненадата обаче бе факт и доведе до уволнението на големия италиански треньор Карло Анчелото от Байерн.

ПСЖ е лидер и в лига 1 като до сега тимът е натрупал 22 точки. С три по-малко обаче във врата им дишат Монако, които не са се отказали да преследват шампионската титла във вътрешното първенство. Тепърва развръзката в шампионата ще бъде интересна и ние ще наблюдаваме изявите на парижани и разбира се на перлата в короната на Пари Сен Жермен – Неймар.

С какво допринесе Неймар

В първия мач от групите на ШЛ срещу Селтик Неймар отбеляза попадение и допринесе за изразителната победа на отбора си с 0:5. Още в следващия сблъсък с Байерн Мюнхен бразилецът блесна с ново попадение и затвърди позициите си в парижкия клуб. Разбира се, най-скъпият футболист не спира да бележи и в Лига 1, където останалите отбори изтръпват само при вида му. Ясно е, че той трябва да оправдае големите пари и го прави перфектно.

Неймар е и един много практичен футболист. Той се раздава до последно на терена правейки брилянтни асистенции към своите съотборници. Бразилската техника, която притежава му позволява да прави каквото си иска със защитниците на другите отбори, а това естествено помага на ПСЖ да изкачва върхове не само във френското първенство, но и в евротурнирите.

Има ли бъдеще за триото в атаката на ПСЖ?

С появата си на терена Кавани, Мбапе и Неймар всяват респект във всеки един отбор. Те са способни да направят чудеса на зеления килим и никак не е случайно, че са определени от специалистите като звездното трио на клуба. Стартът в групите на Шампионска лига показа голямата полза от тримата виртуозни играча, а какво ни очаква за напред можем само да гадаем. Едно е сигурно, и то е, че ще се забавляваме с представянето на тримата в атака.

Открийте още интересни новини около ПСЖ в Number1Bets и станете свидетели на страхотните прояви на триото и останалите футболисти в състава. Не забравяйте да следите и коефициентите, които букмейкърите пускат за парижани, тъй като те могат да ви бъдат от полза. Пари Сен Жермен има още какво да покаже, така че не пропускайте новостите.

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук