14.9 C
Бургас
петък, май 17, 2024

Психолог за Чантов: Момчето не умее да общува /ВИДЕО/

16-годишният Димитър Чантов , който нападна 64-годишния Чанко Стайков в автобус на градския транспорт е задържан. Опитите на екип на zonaburgas.bg да открие близки на момчето след зверския побой за коментар обаче завършиха със заплахи.

Свидетели на инцидента са станали гранични полицаи, съобщиха от полицията днес. Проведени са част от разпитите по случая. Самият Чантов е възпитаник на професионалната гимназия по електротехника и електроника в Бургас. Днес учителите му го описаха като спокойно дете със среден успех, което не създавало неприятности, с изключение на случай от миналата година.

Десетокласникът се е срещал и с училищния психолог – веднъж. Според Димитрина Димитрова, момчето не умее да общува, а самите разговори за него представляват тормоз. Тълкувал и зле посланията на хората към него.

Очаква се до края на утрешния ден да стане ясно дали травмите на пострадалия Чанко Стайков могат да се определят като средна или лека телесна повреда. Междувременно от прокуратурата съобщиха, че младежът ще бъде съден като непълнолетен, което ще намали значително наложеното му наказание.

Вариантите за присъда са два – пробация или условна присъда. Към нея обаче ще бъде добавена и парична глоба.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук