11.5 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Пускат хартиена промо карта като бонус към електронната

За улеснение на гражданите при въвеждане на новата транспортна схема,  „Бургасбус“ ще осигури нов вид карти за линиите, които все още не са оборудвани с валидатори за електронно таксуване. Такива са тролейбусните Т1 и Т2, също така линиите, които ще бъдат обслужвани от автобуси, все  още необорудвани с валидатори – № 9, която ще свързва терминал „Славейков“ с квартал „Лозово“; новата линия №4, която ще се движи в ЦГЧ, линия №9, която ще осъществява връзка между отделните зони на к-с „Меден рудник“, като в определени часове ще пътува до м.с. Върли Бряг и местността Шилото; новата линия №13, която ще свързва комплексите „Изгрев“ и „Славейков“; автобусна линия № 6 – до квартал „Рудник“.

За  пътниците, ползващи тези линии, се предоставя възможност при зареждане на пакет ВИП 50 в електронна карта Общ профил, да се закупи допълнително хартиена карта за една от изброените линии, на стойност 20 лв. Хартиената карта е с валидност 1 месец, поименна, със снимка.

Всички правоимащи групи граждани – пенсионери, ученици и т.н., могат да получат безплатен талон за ползване на една от посочените по-горе линии, който също ще е поименен, със снимка и важи за период от един месец.

Пример: Ако слизате от автобус, в който сте се чекирали с електронна карта, и се прикачвате на тролейбус – вътре трябва да представите хартиената карта, без да доплащате.

Издаването на хартиена карта и безплатен талон ще се извършва в Транспортна къща, Автогара Юг, Автогара Запад, Терминал „Меден рудник“.

За правоимащите граждани е определен гратисен срок до 02.12.2016 г., за да се снабдят с безплатните талони!

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук