11.5 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Пуснаха Ралф Сундберг, никой не знае къде е

В закрито заседание състав на Бургаския окръжен съд с председател Светлин Иванов пусна под домашен арест шведа, който изрита камериерка в Слънчев бряг, пише Дарик. Шведът Ралф Сундберг беше задържан с решение на Районния съд в Несебър на 15 юни т.г., след като безпричинно изрита в главата българска камериерка в хотел в Слънчев бряг.

Магистратите няколко пъти в публични заседания отхвърляха молбата му за освобождаване от ареста. А от прокуратурата в Несебър предупредиха, че в случай че бъде пуснат на свобода, съществува реална опасност да се укрие.

Изненадващо на 18 юли съдия Иванов изменя мярката за неотклонение на шведа. От пресцентъра на съда не се ангажираха да пояснят защо в конкретния случай заседанието е протекло при закрити врата и какво налага специалното отношение. Обещаха обаче да извършат справка в закона.

Точното местонахождение на шведа към момента е неизвестно. Това стана ясно днес, след като пак Окръжният съд в Бургас е дал разрешение, вместо в София, Сунберг да бъде под домашен арест в Слънчев бряг, пише „24 часа“.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук