17.1 C
Бургас
сряда, април 24, 2024

Пълен цирк: Пак извикаха полицаи на „Делфин“

Не спират пререканията между летовници и спасители на плаж „Делфин“. Днес отново беше подаден сигнал към спешния телефон 112, след като преди по-малко от месец, униформените наложиха първия в страната акт за нудизъм, позовавайки се на общинската наредба за опазване на обществения ред  на община Царево.

Според очевидци, униформените се отзовали на сигнал за сбиване, който се оказал „фалшива тревога“.

„В момента, в който нудистите видяха полицаите да слизат по дървените стълби към плажа, част от тях сложиха бански. Повтори се случката, на която станахме свидетели преди две седмици. Тогава пак дойдоха по сигнал за нарушаване на обществения ред. Правят го спасителите. Те ги викат“, коментираха плажуващи.

Разговорът между двамата полицаи и двайсетина нудисти продължил около 15 минути, след което униформените си тръгнали. До нови глоби за голи туристи не се стигнало.

Нудистите смятат, че сигнала днес е подаден от спасителка на плажа, която в края на юли предизвика медиен скандал след като обяви, че няма да спасява давещи се хора без бански, защото по думите й, изглеждали отвратително.

И за да няма длъжни плажуващи са сигнализирали, че въпросната спасителка ги снима с телефона си, а кадрите разпространява в сайтове за възрастни.

От началото на миналата седмица плаж „Делфин“ е под виденаблюдение. Целият периметър на ивицата се покрива от три камери. Има и предупредителна табела.

Според редовните посетители на плажа, някои от водните гардове пък често били твърде усмихнати на работното си място, след обилна употреба на марихуана.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук