21 C
Бургас
сряда, април 17, 2024

Пълна зала аплодира Иван Алексиев в Каблешково

Не обещанията, а изборните резултати ще определят бъдещето на Каблешково. Ще го определите вие, с вашия глас. Това, че сме в навечерието на избори, не означава, че сме тук да ви обещаваме нереални неща. Напротив, тук сме, за да припомним това, което вече сме направили и честно и открито да ви кажем, че ще продължим да работим и да надграждаме започнатото. Вярвам, че след многобройните ни срещи и всички изпълнени от наша страна ангажименти, вие ще ни дадете вашето доверие отново. Това каза кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев, по време на срещата на ПП ГЕРБ с жителите на град Каблешково.

„Благодаря на всички служители и работници на кметство Каблешково, които пет дни в седмицата поддържат обществените места, всички зелени площи, дори и тротоарите. Ако всеки от нас, излезе и изчисти тротоара пред дома си, както правят жителите не само на Поморие и Ахелой, а и на по-малките населени места, Каблешково ще изглежда по съвсем различен начин.”, каза кандидатът на ГЕРБ за кмет на Каблешково и досегашен кмет на града – Елена Бояджиева. Тя представи своя пълен отчет за работата си през годините, част от който е направеният основен ремонт на здравната служба, обособяване на детски кът в големия парк, изграждане на тротоари, асфалтиране на улици, частична подмяна на водопроводи, благоустрояване района около автогарата, подновяване на пътните знаци и поставяне на светещи знаци пред спортната площадка, асфалтиране на игрището в двора на основното училище и благоустрояване двора на детската градина.

Към това, кметът Алексиев специално насочи вниманието на присъстващите към Градския стадион на Каблешково. „Преди четири години заварих мястото обрасло с високи треви, но намерихме начин да го възстановим. В момента децата на Каблешково тренират там. Не само стадион, Каблешково вече има и отбор, собствена школа и пълна екипировка, а най-добрите деца са сред редиците на общинския футболен клуб в Поморие.”, припомни той.

Гости на срещата бяха временно изпълняващият длъжността кмет на община Поморие Янчо Илиев, който представи доклад за финансовото състояние на общината и началникът на отдел „Европроекти” Георги Петков, който подробно обясни възможностите пред град Каблешково в новата Оперативна програма за развитие на селските райони.

Председателят на Общински съвет Поморие д-р Милена Енева, увери, че работата на общинските съветници от гр. Каблешково – Христо Парашкевов и Ганю Тотев, е била изключително плодотворна и полезна за развитието на Каблешково и че за четири години те са доказали своята ангажираност и съпричастност към проблемите на града.

„Ако жителите на Каблешково, сами не поискат да променят своя си град, той няма как да се промени. Вие сте хората, които трябва да направите това по начин, който вие си изберете”, казаха кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ и призоваха за висока избирателна активност в изборния ден.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук