14.3 C
Бургас
четвъртък, април 25, 2024

Пълна зала посрещна Иван Алексиев в Ахелой

След официалното представяне на листата за общински съветници в Поморие и Каблешково, кандидатът за втори мандат кмет на община Поморие Иван Алексиев представи кандидатите на ПП ГЕРБ в Ахелой и в кв. Свети Георги, гр. Поморие.

Досегашният кмет на Ахелой и кандидат от ГЕРБ за нов мандат Иван Георгиев каза: „Хората, това е основният фактор за развитието на нашия град. Преди четири години, вие ме избрахте за кмет и сега отново искам вашето доверие. Един кмет е зависим от своите избиратели и винаги може повече, но ще постигнем целите си само ако бъдем заедно, ако бъдем сплотени”.

Кметът на Община Поморие за мандат 2011-2015 г. Иван Алексиев лично представи кандидатите на ПП ГЕРБ за предстоящите местни избори, пред пълните зали в Поморие, Каблешково и Ахелой. Всички присъстващи получиха печатно издание на отчет в снимки за изпълнението на програмата му за управление през изминалия мандат.

„Всеки човек, за да напълни един албум, трябва да има снимки. И тези снимки са от живота му. Вестникът, който държите в ръцете си е пълен със снимки. Всички те са от живота, който съградихме заедно с вас, ден след ден. Хората задават пулса, ритъма и духа на нашия град. Благодаря на всеки един от вас за търпението, доверието, подкрепата, та дори и за критиката, заради които постигнахме тези резултати”, каза Иван Алексиев в залата на НЧ „Светлина 1939” в гр. Поморие.

Жителите и на трите града в общината – Поморие, Каблешково и Ахелой имаха възможността да се насладят на зрелищния спектакъл „Силата на България”, в изпълнението на международно известната танцова формация „Майсторите на танца”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук