15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Първанов даде старт на кампанията на АБВ в Бургас с концерт на Тони Димитрова

политическа реклама:

Лидерът на АБВ Георги Първанов откри предизборната кампания на коалицията в Бургас.Нейният старт беше даден с изпълнение на певицата Тони Димитрова, която сподели, че от години не пее по избори, но президентът Първанов е политик, на който може да се има доверие. През 2009 г. той я приел и обещал да помогне за разрешаването на административен проблем.

В обръщението си към бургазлии Първанов посочи, че ключова дума в кампанията на АБВ е доверие.

„Доверието на хората към институциите, на институциите помежду си, на хората помежду си. Ако ние изживяваме тежки мигове като нация то е, защото има голяма криза на доверието“, посочи Първанов

Във връзка с последните наводнения Първанов заяви, че държавата трябва да може да разпознава проблема и  да действа превантивно. По думите му, второто ключово понятие в кампанията на коалицията е държавата. Първанов  каза още, че е направил всичко възможно водач на листата в Бургас да е ген. Михо Михов , защото за него  той е автентичния генерал.

„Това не е просто моят генерал. Това е генералът с главно „Г“ и не случайно го членувам, за разлика от някои самозвани генерали, които много държат в медиите да се изписват като генералът. Това е автентичният генерал“, заяви Първанов

Генерал Михо Михов каза, че ни е нужна нравствена революция, защото най-страшна е липсата на ценностна система.

„Живеем във време на размита ценностна система. Лутайки се от апотеоза до пълното отричане на качествата на човека. Нещо, което е с други думи казано – нихилизъм. Аз мисля, че това е по-голям враг за държавата и сплотеността на нацията, отколкото всяка друга външна заплаха или вмешателство в нашия живот. Мисля, че в годините на политическа и социално-икономическа криза всеки българин трябва да намери себе си, да се активира и позиционира в процесите на оздравяване на обществото и стабилизиране на икономическата основа и база на нашата държава”, заяви ген. Михов.

От АБВ заявиха, че са  „За“ президентска република, мажоритарен избор, дълбока реформа в съдебната власт, обща независима служба за борба с корупцията, актуализиране на пенсиите, преодоляване на младежката безработица и качествено здравеопазване. По време на концерта беше представена листата на АБВ за Бургаски регион.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Ето и листата на АБВ за Бургас:

 

  1. МИХО ДИМИТРОВ МИХОВ
  2. АНТОН БОЯНОВ КОДЖАБАШЕВ
  3. СТЕФАН ИВАНОВ КАСАБОВ
  4. ДРАГОМИР ИВАНОВ ПОПОВ
  5. ДЕЯН ДИМИТРОВ ГОСПОДИНОВ
  6. ГАНКА СПАСОВА ДИНКОВА
  7. ИВАН КИРОВ КИРОВ
  8. ПЕТЯ ИВАНОВА ЖЕЛЕВА
  9. ВЕЛИНА ПЕТРОВА ТОДОРОВА
  10. ДАНАИЛ ДИМИТРОВ БАЛАБАНОВ
  11. КУНИ КОЛЕВ СЪБЕВ
  12. ИРИНА СТОЯНОВА НЕНОВА
  13. РАФАИЛ КИРИЛОВ ЕЛЕВТЕРОВ
  14. ДЕНИЦА ДРУМЕВА ДРУМЕВА
  15. МУРАД АХМЕД МУРАД
  16. ДИЯН ЧАНЕВ ЯНЕВ
  17. ГЕОРГИ ДИМИТРОВ КАРЛОВ
  18. ТАНЯ НЕНКОВА АНГЕЛОВА
  19. РАЙЧО БОРИСОВ КОСТАДИНОВ
  20. НИКОЛАЙ МАРИЯНОВ КИРЧЕВ

 

политическа реклама

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук