15.4 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Първанов: Потенциалът на АБВ в Бургас е особено голям, не съм удовлетворен от резултата на последните избори

Окончателната листа за Бургас на АБВ ще стане ясна в неделя. Това съобщи  президентът Георги Първанов. За сега е сигурен само нейният водач, това е ген. Михо Михов, който по думите на Първанов олицетворява достойнството на българската армия. Според президента потенциалът на АВБ в Бургас е много голям.

Първанов каза още, че се надява от Бургас да тръгне промяната  за една по- добра политическа култура, въпреки се очаква тежка компроматна война, а изборите отново да се превърнат в технология за покупко- продажба на гласове.

По думите на Първанов на България е нужна широка коалиция и ако АБВ участва в управлението  на страната ще се ангажира само в името на конкретни политики, а няма да поставя ултиматуми за участие на определени политици в управлението на страната, както направиха това реформаторите.

Първанов формулира посланието на кампанията на АВБ:

След брифинга Георги Първанов, Ивайло Калфин, областният координатор Петко Иванов , Антон Коджабашев- който  член на Националния съвет проведоха среща с общинския и областния актив на партията и с новоучредените младежка и женска организации. Сред присъстващите беше и бургаската звезда Тони Димитрова.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук