12.6 C
Бургас
вторник, април 30, 2024

Първа загуба за Черноморец в контролите

Отборът на „Черноморец-Бургас” отстъпи с 2:1 на „Мастер” Бургас. Срещата се игра на изкуството игрище в Поморие. Лъчезар Балтанов откри за „акулите” в 13-та минута с хубав изстрел от границата на наказателното поле. 10 минути по-късно Яник Боли направи фрапантен пропуск, след като излезе сам срещу вратаря. В 41-та минута резултатът беше изравнен. Вратарят Янко Георгиев фаулира футболист на гостите, за което съдията посочи бялата точка. Бургаският страж успя да спаси дузпата, но Павел Алексиев успя все пак да вкара с добавка.

През втората част момчетата на старши треньорът Димитър Димитров отново допуснаха няколко много сериозни пропуски, като в същото време си личеше и натрупана умора. Най-чистото положение се откри пред Борислав Балджийски, който влезе в игра за пръв път от месеци след тежка операция на коляното. Младежкият национал излезе очи в очи с вратаря на гостите, но не успя да го преодолее. 5 минути преди края тима на „Мастер” се възползва от грешка в защитата на черноморци и Евтим Димитров оформи крайното 2:1 с удар от няколко метра.

Състав на Черноморец: Георгиев, Дянков, Трифонов, Фо-Поре, Филипов, Лола, Цонков, Гаел, Балтанов, Дрянов, Боли /Балджийски, Стоянов, Пехливанов, Паланков, Йорданов, Ангелов/

Следващата проверка за бургазлии е на 6-ти февруари /сряда/ срещу тима на „Несебър”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук