15.4 C
Бургас
събота, април 27, 2024

Първият МОЛ без покрив у нас ще бъде в Бургас

Първият за България  открит лайфстайл център ще бъде готов в началото на 2013 г. Това съобщи Дейвид Кауърд- изп. директор на СТРАНД. Инвестицията е за 40 млн. Евро и ще бъдат открити нови 1000 работи места в Бургас. Това ще бъде третият за града МОЛ.

Новият МОЛ ще бъде не само шопинг дестинация, а място за социални контакти, където човек просто може да се разходи и да разгледа уникалните атракции, обясни Мариела Остенд – инвестиционен директор на проекта

Отвореното пространство ще наподобява една открита, зелена градска зона. Архитектурно то е издържано в стил Арт Деко, повлиян от визията на 20-те години на 20-ти век.

Самият проект ще се превърне в уникална атракция за региона. Например с най-големият външен екран в България, който ще се вижда идеално от магистрала „Тракия“.

СТРАНД Бургас е първият търговски център в България с интелигентна паркинг система, която помага на посетителите бързо и лесно да намерят свободна локация измежду 760-те паркоместа.

Освен гореспоменатите атракции, СТРАНД Бургас ще предложи на посетителите си места за забавление, като боулинг с 10 писти, открит сувенирен базар; хранителни хали, предлагащи свежи органични плодове, зеленчуци, месо и млечни продукти от местни производители;  Винополис – град на виното и магазин, където гостите на ще могат да закупят различни видове вина на заводски цени, мултиплекс кино, ресторантска аркада, детски център и др.

Другите атракции са интерактивен дигитален коридор,  уникално светлинно шоу прожектирано върху специалните навеси на лайфстайл центъра,  множество изложбени зали, които идеално комбинират пазаруване, култура и забавление.

В шопинг центъра се предвижда Аутлет център на големите брандове, зона за добри български марки и брандове от средния ценови сигмент.

Бургас е избран за първия  у нас открит лайфстайл център, заради подходящия климат за подобен тип, отворени МОЛ-ове и потенциала за развитието на града.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук