19.3 C
Бургас
вторник, май 7, 2024

Първи сняг по пътищата в областта

Заснежени много от пътищата в областта. Снегопочистващите фирми са реагирали и отсечките вече се почистват. Заснежени са участъпи от Дюлински проход. Сняг има и по пътя Слънчев бряг – Обзор. Няма затворени пътни участъци. Снеговалежът е спрял. Движението е с нормална интензивност. Видимостта не е намалена.

Сняг път

Дюлински проход остава затворен за тежкотоварни автомобили. Продължава рехабилитацията на пътя Елхово – Бургас, където има въведено ограничение на скоростта.  Забранено е и движението на камиони над 10 тона по пътя Черница – Сунгурларе – Чубра. За 20-тонни камиони е забранено да се движат и по пътя Царево-Резово.

Заради пропаднал мост е затворен за движение пътят Ясна поляна-Веселие. По пътя Созопол-Приморско при 28-ми км има пропадане на участък от пътното платно. Движението се извършва в едната лента.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка и зимното поддържане на републиканската мрежа от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ. В агенцията целогодишно при 24-часов режим работи Ситуационен център, който събира и обобщава данните за състоянието по републиканските пътища.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук