12.1 C
Бургас
петък, май 17, 2024

Първи трейлър на „Книга за джунглата”

Изглежда „Дисни” ще продължи да ни показва познати истории, след  успеха на „Cinderella” (2015) и не дотам сполучливите интерпретации: „Oz: The Great and Powerful” (2013 ) и „Maleficent” (2014).

Наскоро „Дисни” разкри, че се завръща към нова, достоверна версия за Мери Попинз, а сега разкрива подробности около още едина любима история, а именно „Книга за джунглата”. Очаква се лентата да излезе през април 2016 година.

Режисьор на филма е Джон Фавро, който си спечели почитатели с „Железният човек”. Както се вижда и от трейлъра, визията на продукцията е изключително достоверна. Филмът е базиран на безсмъртните истории на Ръдиърд Киплинг и вдъхновен от анимационната Дисни-класика.

Всъщност единствения жив актьор във филма ще е малкият Нийл Сети, който ще има нелеката задача да изиграе Маугли. Историята на филма проследява израстването на малко момченце, отгледано в джунглата от глутница вълци.

Във филма ще чуем гласовете на куп знаменитости като Бил Мъри, Бен Кингсли, Идрис Елба, Кристофър Уокън, Скарлет Йохансон, които ще озвучават животните в джунглата.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук