24.9 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Първото Сватбено изложение в Бургас премина при голям интерес

Първото за Бургас Сватбено изложение  предизвика голям интерес. То се организира от Сватбена агенция „Приказен ден“ и хотел „България“ Бургас. Grand Wedding Show“ е изложението, което не може да си позволите да пропуснете, ако планирате сватба. Тук на място може да разгледате сватбените стоки и услуги, да изчистите всички детайли за специалния ден, да се срещнете с фотографи, оператори, да разгледате рокли и костюми.

Според организатора на събитието Мариела Камбурова, у нас вече има сватбени агенти, които могат успешно да конкурират замаха на Дженифър Лопес от едноименния филм.  

Домакините от хотел „България“ имат дългогодишен опит в организацията на сватбени тържества. За да ви помогнат в организацията на вашето тържество от хотела са разработили сватбени пакети, които да улеснят избора ви на украса и меню.

Регистрираните за участие в Сватбеното изложение двойки днес имаха шанса да  участват в организиран ВИП тур из хотел България и да разгледат стаите за младоженци. За по-претенциозните гости са на разположение и трите президентски апартамента, от които се открива невероятна гледка към бургаския залив. 

Новият главен готвач на ресторанта Стоян Мавров предложи за дегустация новите сватбени менюта.

Идеята е Сватбеното изложение да се превърне в традиционно за хотела и всяка година да провокира с все по-смели идеи и въображение.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук