9.9 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Пътната обстановка в Бургаско се нормализира

Десетки пътища от четвъртокласната мрежа в Айтоско остават затворени и днес. От общината се надяват, че повечето ще бъдат отворени в следобедните часове. Времето в района е тихо. Жителите на Мъглен все още нямат ток. Екипите по почистването са мобилизирани и работят.

В огромни преспи вчера бяха блокирани близо 40 души, тръгнали на път с автобуси в Руенския Балкан. Всички са извозени до близки населени места. Няма данни за бедстващи хора към момента. И в подпланинската община работят по отварянето на пътищата до селата.

Айтоският проход е затворен за движение. През Ришкия товарните автомобили задължително трябва да бъдат с вериги. По отсечката Слънчев бряг-Обзор е забранено движението на камиони над 10 тона, съобщиха от Областно пътно управление.

Обстановката в Карнобатско се нормализира постепенно. АМ „Тракия” е отворена за движение, Петолъчката също. В община Поморие няма затворени пътища. Училищата са затворени в: Несебър, Руен, Сунгурларе и Карнобат. В Поморие часовете са по 30 минути.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук