24.3 C
Бургас
петък, март 29, 2024

Работа в Германия! Интервютата са на 8 март

Агенцията по заетостта ще проведе интервюта за набиране на персонал за германската фирма. Това съобщават от Регионалната дирекция на социалната институция в града.

Търсят се лица със следните специалности: Електротехник; Техник на прецизна техника; Специалист газова техника и санитарни съоръжения; Индустриален електротехник; Механик на камиони; Технолог в производството на мляко и млечни продукти; Заварчик (WIG), заварчик MIG/MAG; Работник металообработване; Мотокарист; Товарачи на багаж на летище; Помощник в производство.

Кандидатите трябва да владеят разговорен немски език на добро ниво; да имат опит по длъжността, за която се явяват на интервю; да разполагат със сертификати за придобити квалификации по професията. Заплащането на специалистите варира според професията и се определя на базата на колективни договори. Интервютата с кандидатите ще се проведат в гр. Бургас на 8 март (вторник) от 10.00 часа в „Кариерен център” на ул. „Патриарх Евтимий“ № 35А (до пожарната). Кандидатите трябва да подадат документи предварително по електронна поща на EURES съветника Маргарита Алтънова на следния електронен адрес: [email protected].
Повече информация за събитието, както и за документите за кандидатстване може да се открие на сайта http://www.eures.bg, в рубриката „Новини”, а детайлна информация за конкретните оферти – в рубриката „Работни места”.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук