18.2 C
Бургас
неделя, май 5, 2024

Радо Зъба мятал камъни по коли на съседи в „Меден рудник“

В резултат на публикации в медиите, свързани със самонастаняването на така наречения „Радо Зъба”, осъществено в бл. 604 в бургаския комплекс „Меден Рудник”, ОДМВР – Бургас уточнява, че 29-годишния Радослав Колев е задържан заради хулиганско поведение, спрямо живеещите във входа на блока, в това число и хвърляне на камъни по паркираните им в близост автомобили, поради което му е съставен акт по Указа за борба с дребното хулиганство.

politsia kola

На свое съдебно заседание, състав на Бургаския районен съд, санкционира Радослав Колев с административно наказание „глоба” в размер на 200 лв. От момента на наказанието му до сега бургазлията не се е връщал в помещението в бл. 604, което по думите му обитавал, след договорка със собственика за плащане на наемна цена.

Предоставените в Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас видеозаписи от охранителните камери на входа са присъединени към образуваната преписка за унищожаване и повреждане на чуждо имущество, осъществено на 07.04.т.г. – ден преди хулиганските прояви на Радослав Колев. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление „Полиция” – Бургас.

 

 

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук