13.8 C
Бургас
петък, май 3, 2024

Разбиха младежка група за домови кражби от Равнец

На 29.01.т.г. съвместно със служители от Специализираните полицейски сили на ОДМВР – Бургас, служители от Районно управление „Полиция” – Камено, провели на територията на с. Равнец специализирана полицейска операция за установяване на извършители на взломни кражби от домове, както и местата, където се пласират крадените вещи.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия са установени и задържани за срок от 24 часа следните криминално проявени и осъждани лица : Х.Х., 19 годишен, В.В., 20 годишен, И.И., 19 годишен, С.А., 21 годишен, П.Ч., 19 годишен, С.А., 18 годишен и В.И., 17 годишен, всички от с. Равнец. Разкрити и документирани са пет взломни кражби от домове в с. Равнец, при които са отнети аудио-визуална и битова техника, дрехи и един ловен автомат – 12 калибър.

Открити са музикални уредби, DVD Players, декодери, плазмени телевизори, печки, газова бутилка и ловен автомат „Чърчил” / отнети от три необитаеми домове и вили в с. Равнец/. Констатирано е, че кражбите са извършени за периода от началото на месец октомври 2014 година до 15.01.т.г.Работата по разкриване и документиране на други случаи продължава от служители на Районно управление „Полиция” – Камено.

 

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук