13.8 C
Бургас
неделя, май 19, 2024

Разбиха престъпна група в Слънчев бряг

Престъпна група от осем лица, занимаваща се с разпространение на наркотични вещества и употреба на скимиращи устройства на територията на Слънчев бряг, бе неутрализирана в резултат на работата на двама служители от Патрулно-постова служба към Районно управление „Полиция” – Несебър, съобщават от ОД на МВР-Бургас. Полицаите, при извършването на рутинен обход на район в Слънчев бряг забелязали млад мъж със съмнително поведение, като в резултат на полицейската проверка е констатирано, че в същия има елементи от скимиращи устройства.

Полиция - крадец

Извършено е претърсване на обитаваната от младежа хотелски апартамент, последвано от задържане на неговите съквартиранти – установено е, че това са : 26 год. Д.С. от Плевен, 25 год. Е.П. от с. Буковлък, общ. Плевен, 24 год. Л.Д., от Плевен / тримата криминално проявени/, 26 годишната А.Д. от Плевен, 23 год. Х.С. от с. Буковлък, общ. Плевен, 21 год. М.Ф. от Плевен, 26 год. И.Д. от Плевен и 18 годишната М.А. от Плевен. Потърсено е съдействие от служители от отдел „Икономическа полиция” при ОДМВР – Бургас и служители от сектор „Икономическа полиция” при Районно управление „Полиция” – Несебър, като при претърсването на обитавания от лицата апартамент, са намерени и иззети : елементи на скимиращи устройства, преносими компютри, мобилни телефони и наркотични вещества.

Образувано е досъдебно производство, като осемте лица са задържани за срок от 24 часа. Работата по документиране на цялостната престъпна дейност на задържаните продължава от служители на ОДМВР – Бургас.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук