12.1 C
Бургас
понеделник, април 29, 2024

Разкрит случай на изнудване в с. Равнец за 150 евро

Служители от Районно управление – Камено установили извършителя на изнудване за сумата от 150 евро, осъществено спрямо 34 годишен мъж от с. Равнец. Това е  24 годишния Д.Г. от с. Равнец, който разбрал от свой приятел – 24 годишния И.И. от с. Равнец за възникнал между него и потърпевшия скандал вечерта на 09.10.т.г. Вследствие на спречкването И.И. нанесъл леки телесни повреди на 34 годишния пострадал, както и материални щети по личния му автомобил „Мерцедес Е270 СDI”, с бургаска регистрация. Д.Г. решил да се възползва от случая и позвънил на 34 годишния потърпевш, заявявайки му, че дължи пари във връзка с инцидент. Чрез заплахи / за живота на него и семейството му и за палеж на дома му/ успял да го склони да му даде сумата от 150 евро, като парите били оставени на предварително уговорено място в с. Равнец.

34 годишния пострадал потърсил съдействието на полицейските служители от Районно управление – Камено, като в резултат на бързите им и професионални действия е задържан извършителя на изнудването – Д.Г. направил пълни самопризнания, като парите са предадени с протокол за доброволно предаване. По случая е образувано досъдебно производство.

Второ досъдебно производство за унищожаване и повреждане на лекия автомобил „Мерцедес”, както и за нанасянето на леката телесна повреда на 34 годишния мъж от с. Равнец, е образувано спрямо 24 годишния И.И. Същият направил пълни самопризнания.

Работата по случаите продължава от служители на Районно управление – Камено.

7,954Феновехаресване
2,547последователиследвам
11,481абонатиабонирам
Последни новини
spot_img
spot_img
Свързани новини

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук